Al meer dan <jaren invullen> jaar de perfecte bouwpartner.

Ongeacht welk project u wilt laten uitvoeren, u kunt rekenen op ons deskundigheid van i-Instal! Dankzij de jarenlange ervaring van i-Instal zijn wij instaat u de perfecte combinatie van service en kwaliteit te leveren voor al uw projecten.

  • Elektrotechniek
  • SOLAR
  • Brand Privincy
  • Alarm
  • Ev Oplaad Paal
  • Data
  • Telecom
  • Regel Technology

Nieuwbouw

Plant u de start van een nieuwbouwproject en zoekt u een betrouwbare bouwpartner met jarenlange ervaring? Dan ben je hier aan het juiste adres. Samen met de ervaren medewerkers van i-Instal bouwt u aan uw droomhuis. Natuurlijk kunt u ook rekenen op i-Instal rekenen ná de oplevering van uw project!

Door de jaren heen hebben we aan veel verschillende projecten mogen werken. Van moderne villa's tot landelijke boerderijen. U kunt uw project dan ook met een gerust hart aan i-Instal toevertrouwen. Benieuwd naar onze reeds opgeleverde nieuwbouw projecten? Kijk dan eens onder het kopje Inspiratie. Wilt u meer informatie over een specifiek type huis of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 0644570022 of instalzzp@gmail.com. i-Instal helpt u graag verder.

Verbouwing of renovatie

Kent u het gevoel dat u graag wat meer licht in de woonkamer wilt of een stoomcabine in de badkamer? Dan biedt een renovatie uitkomst! i-Instal denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw vernieuwde droomhuis. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u professioneel te ondersteunen bij het realiseren van de uw dromen!

Uitbouw

Bent u van plan om uw woonoppervlakte te verruimen? Dan is het uitbouwen van uw woning de manier om dit te realiseren. U kunt dit op verschillende manieren doen. Denk hierbij aan het toevoegen van een extra slaapkamer, het vergroten van de woonkamer of het creëren van een werkkamer op het dak van de garage. Hierdoor verhoogt u niet alleen de waarde van uw huis, maar ook het woongenot. Bij i-Instal denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Hierbij houden we natuurlijk altijd rekening uw wensen, zodat er een plan wordt gemaakt waar u blij mee bent.

Weten waar u aan toe bent?

Vraag dan direct een offerte aan.


Offerte aanvragen